Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

У Баштанській громаді відбувся круглий стіл

Новини
19.06.2024

19 червня за ініціативи Баштанської міської ради, Агенції регіонального розвитку Миколаївської області та Одеської обласної організації ВГО «Комітет виборців України» відбулося засідання круглого столу з питань співпраці щодо документування воєнних злочинів та впровадження міжнародного гуманітарного права для підтримки мешканців та відновлення Баштанської міської територіальної громади.

Проведення заходу відбулося в активному дискусійному руслі. Учасниками заходу спільно обговорено ряд питань і пропозицій.

Результатом засідання стало підписання Меморандуму про співпрацю між Баштанською міською радою, Агенцією регіонального розвитку Миколаївської області та Одеською обласною організацією ВГО «Комітет виборців України» для ефективної взаємодії, а також розробці подальших спільних дій щодо підтримки мешканців та відновлення Баштанської міської територіальної громади.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше