Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Тренінг з Community Policing в Одесі: Баштанська громада бере участь

Новини
19.02.2024

З 16 по 18 лютого 2024 року в місті Одеса відбувся тренінг з Community Policing, що дослівно перекладається як "поліцейська діяльність на основі співпраці з громадою".

Метою тренінгу стало залучення представників громадськості та поліції до відновлення та розвитку постраждалих громад Миколаївської області. Участь у ньому взяли й представники Баштанської міської територіальної громади.

Тренінг надав можливість представникам Баштанської громади ознайомитися з передовими практиками Community Policing. Здобуті знання та навички допоможуть у налагодженні ефективної співпраці з поліцією та реалізації проектів, спрямованих на покращення життя в громаді. Участь у тренінгу свідчить про активну позицію Баштанської громади у процесі відновлення та розвитку Миколаївської області.

Тренінг з Community Policing в Одесі організовано Програмою розвитку Організації Об’єднаних Націй (ПРООН) в Україні.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше