Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

РОЗКРИЙ СВІЙ ТАЛАНТ У КОНКУРСІ «СУЗІР’Я ТАЛАНТІВ»!

Повідомлення
07.10.2025
Відділ розвитку культури і туризму оголошує щорічний конкурс
«Сузір’я талантів»
🔰Документи для участі в конкурсі приймаються до відділу РКіТ
до 31 жовтня 2025 року (адреса: м. Баштанка, вул. Героїв Небесної Сотні, 41).
До участі у конкурсі «Сузір’я талантів» запрошуються обдаровані діти, молодь та творчі колективи у вікових категоріях: 10–15 років,16–35 років
Для участі у конкурсі необхідно подати:
📌автобіографію;
📌заявку учасника (заповнену особисто) — додаток;
📌 фотокартка розміром 10×15 см;
📌копію документа, що посвідчує особу претендента на стипендію;
📌 копію довідки про присвоєння ідентифікаційного номера;
📌 копії дипломів, грамот та інших документів, що підтверджують перемоги у конкурсах, виставках, олімпіадах, фестивалях різних рівнів;
📌 згоду на обробку персональних даних (заповнену особисто);
📌 твори, рукописи, творчі роботи, номери або композиції відповідно до обраної номінації (із зазначенням автора, року створення роботи, техніки виконання та використаних матеріалів).
Рукописи та твори мають бути віддруковані на комп’ютері,
роботи або композиції — надані на електронних носіях (флешка).
❗️Заявки, подані після зазначеного терміну, не приймаються та не розглядаються. Учасники можуть подавати роботи в одній номінації один раз на три роки. У разі участі в іншій номінації — щороку. Творчий колектив, який подає роботи на одну з номінацій, вважається одним учасником конкурсу. Винагороду отримує представник колективу.

Запрошуємо всіх бажаючих взяти участь у конкурсі!

📞 Телефон для довідок: 096 497 62 52
2025 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше