Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Профілактичний рейд "Діти вулиці"

Заходи
04.03.2024
4 березня 2024 року працівниками служби у справах дітей Баштанської міської ради спільно 🤝 з ювенальним інспектором 👮 Баштанського районного відділу поліції ( Ювенальна превенція Баштанського РВП ГУНП в Миколаївській області, Баштанський районний відділ поліції, Ювенальна Поліція Миколаївщини ) та фахівцем із соціальної роботи КУ "Центр надання соціальних послуг Баштанської міської ради" проведено профілактичний рейд "Діти вулиці" в с. Плющівка Баштанської міської територіальної громади.
Під час рейду відвідано сім'ю, яка перебувають на обліку служби у справах дітей Баштанської міської ради та під соціальним супроводом фахівця із соціальної роботи КУ"Центр надання соціальних послуг Баштанської міської ради". Відносно матері складено адмінпротокол за ст. 184 КУпАП (неналежне виконання батьківських обов'язків).
В ході проведення рейду в рамках співпраці суб'єктів соціальної роботи проведено нараду із начальником служби у справах дітей Привільненської сільської ради. Обговорено основні питання взаємодії між громадами під час роботи із сім'ями, що перебувають у складних життєвих обставинах.
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше