Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Продовжуйте сплачувати за комунальні послуги, якщо маєте змогу

Звернення
28.06.2022

Шановні жителі територіальної громади!

Якщо маєте змогу, то продовжуйте сплачувати за комунальні послуги!

Підприємства, які надають людям житлово-комунальні послуги, просять заплатити комірне й тим самим врятувати життя людей.

Оплата ЖКГ – це важлива підтримка надавачів комунально-житлових послуг, які працюють сьогодні в режимі 24/7 і потребують ресурсів. Аварійні бригади за першої потреби виїжджають на ремонтні роботи, часто ризикуючи своїм життям. З вашої оплати нараховується заробітна плата працівникам та заправляється техніка. Якщо гроші припинять заходити на рахунок виконавця послуг, то наші комунальники залишаться без роботи, а надання послуг припиниться.

Сплачені комунальні послуги допоможуть зберегти стабільність для комунальної сфери. Сподіваємось на ваше розуміння та відповідальність.

Ми дякуємо кожному, хто в цих надскладних умовах знаходить фінансові і технічні можливості та здійснює оплату за воду, газ, світло, вивіз сміття.

Разом ми переможемо!

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше