Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Продовжуємо співпрацю з Програмою ООН із відновлення та розбудови миру

Новини
17.03.2023

Сьогодні відбулась змістовна, продуктивна зустріч з представниками Програми ООН із відновлення та розбудови миру.

У ході заходу було обговорено пріоритетні напрямки подальшої співпраці. В першу чергу, це адміністративні, соціальні та медичні  послуги. Попри те, що зараз триває російсько-українська війна та наша країна переживає одні з найважчих часів, ми продовжуємо розвиватись, покращувати об’єкти інфраструктури та підвищувати якість послуг, що надаються населенню. 

 

Довідково. Програма ООН із відновлення та розбудови миру реалізується Програмою розвитку OOH в Україні, та участі в діяльності, що спрямована на підвищення місцевої спроможності щодо децентралізації та секторальних реформ з урахуванням гендерної проблематики для покращення управління, місцевого розвитку та надання послуг.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше