Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Баштанська громада має 4 петицію

Новини
25.06.2020

Кожного дня Україна зазнає втрат на війні із московією... Попри домовленості влади гине Цвіт Нації...
І в той же час кожного дня наші славетні Герої відчувають до себе зневагу не тільки від нелюдів, які є серед нас, а й від чиновників, депутатів різних рівнів.
Кожного дня наші Славетні Воїни повинні з боєм отримувати все, що передбачено чинним законодавством України для ветеранів, які ціною свого життя захищали та захищають кордони нашої неньки.
Але боляче те, що навіть гідно увіковічнити пам'ять про загиблих Героїв нашим горе-чиновникам та горе-депутатам не до снаги.
Наші предки слов’яни обожнювали свої знамена та вірили, що у часи військові вони стають святішими за ідолів.
В світлі революції, котра підняла на боротьбу українське суспільство сьогодні, червоно-чорний прапор знову замайорів на флагштоках по всій державі та на Майдані Незалежності. Розуміння істинної ідеології червоно-чорного стягу робить нас на крок ближчими до самоусвідомлення себе як великої української нації. Червоно-чорний прапор – це прапор країни, яка охоплена боротьбою! В даний час він надзвичайно актуальний.
Тому мною подана петиція щодо підняття поряд з державним прапором України червоно-чорного стягу, який має нагадувати нам, а в першу чергу чиновникам та депутатам про одвічну та криваву боротьбу нашого народу за свої права та свободи. Це стяг має нагадувати всім нам якою ціною здобувається наша незалежність. Цей стяг має нагадувати про Героїв, завдяки яким ми живемо...

Враховуючи набуте значення червоно-чорного стягу, який об’єднує покоління борців за незалежність України різних часів та поколінь, героїв Революції Гідності і новітньої російсько-української війни, пропоную Баштанській міській раді Баштанської ОТГ:
1. Визначити червоно-чорний прапор, як стяг із двох рівновеликих горизонтальних смуг червоного і чорного кольорів. Співвідношення ширини прапора до його довжини 2:3.
2. Підіймати червоно-чорний прапор та підтримувати його у належному стані біля приміщення Баштанської міської ради та приміщень старостинських округів, які є складовою Баштанської ОТГ.
3. Підіймати червоно-чорний прапор біля будівель комунальних підприємств, установ та закладів, що знаходяться на території Баштанської ОТГ, на державні свята та у певні дати, пов’язані із визначними подіями національно-визвольної боротьби та вшануванням пам’яті Героїв.
4. Рекомендувати керівникам підприємств, установ і організацій, незалежно від форм власності, закладів освіти, громадських об’єднань Баштанської ОТГ вивішувати червоно-чорний прапор на будівлях у дні державних свят та у дні, пов’язані із визначними подіями національно-визвольної боротьби та вшануванням пам’яті Героїв.
5. На знак вшанування пам’яті Героїв національно-визвольних змагань червоно-чорний прапор піднімається в траурному оформленні – у цьому випадку до верхньої частини древка або флагштока прапора прикріплюється чорна стрічка. 
 
Автор петиції: Сергій Гайчев

ПРОГОЛОСУВАТИ ЗА ПЕТИЦІЮ МОЖНА ЗА ПОСИЛАННЯМ: Петиція

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше