Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Про Державну програму «Доступні кредити «5-7-9»

Повідомлення
03.01.2024
АБ «УКРГАЗБАНК» є активним учасником Державної програми «Доступні кредити «5-7-9%».
З початком повномасштабного вторгнення програма «Доступні кредити 5-7-9%» була доповнена новими напрямами та стала одним з основних інструментів державної підтримки бізнесу в умовах війни, в тому числі і завдяки продовженню дії портфельних гарантій Кабінету Міністрів України.
Інформуємо, що наразі в банку діють окремі умови фінансування для інвестиційних кредитів та кредитів на фінансування оборотного капіталу як
поза зоною високого воєнного ризику так і для кредитів в зоні високого воєнного ризику (згідно розділу 1 Наказу Міністерства з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України № 309 від 22.12.2022). Для клієнтів
малого та середнього бізнесу, що постраждав внаслідок збройної агресії рф в рамках цієї програми було реалізовано фінансування на здійснення заходів, пов’язаних з очищенням (розмінуванням) територій, забруднених вибухонебезпечними предметами.
Умови фінансування для зони високого військового ризику та стандартні умови фінансування в рамках державної програми «Доступні кредити «5-7-9%» у додатку 1, 2, що додаються.
Також звертаємо увагу, що на фінансування не можуть претендувати юридичні особи та фізичні особи-підприємці, що зареєстровані та провадять господарську діяльність на територіях активних бойових дій, територіях активних бойових дій, на яких функціонують державні електронні інформаційні ресурси (розділ 3 наказу «Про затвердження Переліку територій, на яких ведуться (велися) бойові дії або тимчасово окупованих Російською Федерацією» № 309 від 22.12.202 2) та на тимчасово окупованих Російською Федерацією територіях, включених до переліку територій, на яких ведуться (велися) бойові дії або тимчасово окупованих Російською Федерацією, затвердженого Мінреінтеграції, для яких не визначена дата завершення бойових дій або тимчасової окупації.
Контакти посадових осіб АБ «УКРГАЗБАНК»:
Олег НОВОСАД - заступник директора Миколаївської обласної дирекції АБ «УКРГАЗБАНК» (067)231-74-07; Андрій ЛІВУРДЯК - начальник управління малого та середнього бізнесу (099)282-54-54.
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше