Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Привітання з Днем працівника державної податкової служби України

Привітання
02.07.2020

Шановні працівники податкової служби!

Прийміть найщиріші привітання з нагоди вашого професійного свята.

Це свято усіх, хто професіоналізмом, сумлінням та наполегливістю забезпечує надзвичайно важливу справу – наповнення державної скарбниці.

Своєю помітною працею Ви, податківці, сприяєте зміцненню фінансової дисципліни, поступовому наведенню порядку в розрахунках і платежах. Саме завдяки Вашій чіткій і злагодженій роботі держава виходить на більш стабільне, прогнозоване наповнення бюджетів усіх рівнів.

Від Вашої невичерпної енергії та наполегливості значною мірою залежить наповнення державної казни, вирішення тих важливих соціально-економічних завдань, які стоять сьогодні перед державою.

Сподіваюся, що Ваша сумлінна праця сприятиме утвердженню партнерських відносин з платниками податків, впровадженню сучасних ефективних методів господарювання, підвищенню добробуту наших громадян.

Бажаю Вам і Вашим рідним міцного здоров’я, сімейного затишку та світлого майбутнього. 

З повагою ‒ голова об’єднаної громади Іван Рубський

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше