Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Привітання міського голови з Яблуневим Спасом

Привітання
19.08.2019

Шановні земляки!

   19 серпня православна церква відзначає Преображення Господнє, а у народі називають це свято ‒ Яблуневий Спас.

   Згідно із християнською традицією, Преображення Господнє ‒ це свято, встановлене на згадку про велику подію з життя Ісуса Христа, коли він, здійснивши половину свого земного служіння і достатньо довівши свою божественність вченнями та чудесами, вирішив ще особливим чином показати учням славу свого Божества.

   Преображення показало наявність в Ісусі подвійної природи ‒ божественної та людської. При Преображенні було явлення Сина при свідченні Батька і Святого Духа, тобто, явлення усіх ликів Святої Трійці. Під час цього не сталося зміни божественної природи Христа, ‒ навпаки, його божественність була виявлена у його людській природі.

   Тож вітаю Вас з цим знаменним святом! Нехай Боже благословення ніколи не покидає нашу рідну громаду, нашу Україну і допомагає у скрутні хвилини! Бажаю всім миру, спокою, благополуччя в родинах! Нехай вірними супутниками у вашому житті будуть здоров’я, щастя, всеперемагаюча любов, нетлінна віра та світла надія! Нехай з нами буде зажди Господь Бог!

З повагою ‒ голова об’єднаної громади Іван Рубський

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше