Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Привітання міського голови з Різдвом Христовим

Привітання
25.12.2023

Шановна громадо!

Різдво – це завжди народження надії на краще, на здійснення найбільш заповітніших мрій і помислів. Ці дні завжди були часом сімейного єднання.

Та на жаль, цьогоріч ми вдруге зустрічаємо різдвяні свята у час повномасштабної війни. За родинним столом багато кому не вистачатиме найдорожчих серцю. Хтось міцно тримає оборону на бойових позиціях, а Ангельське воїнство − охороняє нас з небес. Багатьох розділяють війна і кордони…

Та завдяки нашим відважним захисникам й волонтерам, тим, хто в тилу, Україна вистояла, Україна є й буде.

Нехай проміння Вифлеємської Зорі, яка сповістила про народження Божого Сина, осяє наші душі й серця світлом миру, а дзвінка колядка, лунаючи в кожній родині, наповнює нас радістю величного торжества.

Нехай тепло Різдвяного вогню зігріє ваші серця протягом усього року, а світло Різдвяної зірки осяє кожного і зійде на всіх Божа благодать і благословення. Сьогодні мрія в усіх нас одна. Нехай у кожну родину прийде злагода, у кожну домівку – достаток, на українську землю – перемога, а з нею – тисячолітні мир і процвітання.

Бажаю всім щасливого Різдва та смачної куті!

Бережіть себе, бережіть свої родини, бережіть нашу Україну!

Христос народився! Славімо Його!

З повагою – міський голова Олександр БЕРЕГОВИЙ

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше