Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Привітання міського голови з Новим 2024 роком

Привітання
31.12.2023

Дорогі жителі територіальної громади!

Від усього серця радий вітати усіх вас зі святом – Новим 2024 роком!

Ось і відходить у минуле ще один рік, сповнений надій і тривог, перемог та складних випробувань, здолання перешкод та здійснення планів.

Ми з гідністю витримали усі випробування, разом плідно працювали заради кращого майбутнього рідної громади. Маю надію, що любов до нашого спільного дому, прагнення зробити його кращим буде і надалі слугувати головним пріоритетом на майбутнє.

Низький уклін нашим захисникам і захисницям, велика їм вдячність за мужність і патріотизм. Ми пишаємося нашими Героями. Водночас молимося за душі бійців, котрі загинули, захищаючи цілісність нашої держави. 

Новорічне свято – це завжди нові надії і сподівання. Тож нехай всі прикрощі і негаразди залишаться в старому році, а заповітні бажання і мрії обов’язково здійсняться в Новому!

Зустрічаючи Новий рік, побажаймо один одному Любові та Віри. Подаруймо найдорожче і найцінніше – тепло наших сердець, увагу і турботу нашим близьким і рідним.

Зичу, щоб Новий рік став для кожного з вас, шановні земляки, роком добрих змін, а для України – роком перемоги, соціально-економічного зростання та духовного оновлення! Нехай у кожній оселі будуть щастя й добробут, радість і удача, у кожній родині панують взаєморозуміння, злагода і любов.

З Новим роком, друзі!

З повагою – міський голова Олександр БЕРЕГОВИЙ

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше