Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Привітання міського голови з Міжнародним жіночим днем

Привітання
08.03.2023

Дорогі жінки! Любі матері, дружини, сестри, дочки, колеги!

Прийміть найщиріші вітання з нагоди чудового весняного свята!

Роль жінки в сучасному світі неможливо переоцінити. Сьогодні ви берете активну участь у всіх сферах життя, вносите неоціненний вклад у соціально-економічний розвиток країни. Ви впевнено досягаєте професійних висот у різних сферах, з кожним роком збільшується кількість жінок, які мають значні досягнення в політичній та громадській діяльності.

Цей день несе у світ ніжність і красу. Адже усе найдорожче, що є у нашому житті – щастя, радість, надія, кохання, пов’язане з жінкою. Це свято сповіщає людству про прихід весни подеколи навіть і в негоду. Проте і примхи погоди не впливають на ваш святковий настрій, адже його творять для вас щирі посмішки і тепло сердець чоловіків.

Ми дякуємо вам, любі жінки, що ви завжди поруч з нами, як оберіг охороняєте близьких у домі, застерігаєте від буденних помилок, тримаєте мир і затишок в сімейному колі.

Дорогі жінки, саме ви даруєте нам ті крила, на яких чоловік здатен подолати любі перепони, захистити вашу жіночність.

Від усієї душі бажаю нашим жінкам величезного щастя, любові і добра! Нехай поряд завжди буде міцний та впевнений чоловік, з яким будь-який буревій буде звичайною негодою. Будьте кохані та щасливі! Зі святом вас, любі жінки!

З повагою – міський голова Олександр БЕРЕГОВИЙ

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше