Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Привітання міського голови з Днем знань

Привітання
01.09.2023

Дорогі діти! Шановні педагоги та батьки!

Щиро вітаю вас із Днем знань та початком нового навчального року!

Розпочинається новий навчальний рік, який завжди означає відкриття нової, цікавої і часто нелегкої дороги – дороги до знань. Нехай він буде радісним та яскравим і запам’ятається новими знаннями та довгоочікуваними зустрічами!

З усією теплотою серця цього дня висловлюємо слова подяки за щоденну напружену, титанічну працю вчителям, які не тільки щедро діляться своїми знаннями, а й виховують молоде покоління свідомих громадян, справжніх патріотів своєї держави, від яких залежить наше майбутнє, завтрашній день Української держави.

Наші діти – наше майбутнє! Вони заслуговують на щасливе мирне життя, де можуть спокійно ходити в садочок, навчатись в школі, гратися у своїх будинках не боячись сирен чи вибухів. Вже росте нове покоління українців, які знають на власному досвіді значення слова «війна». Наш обов’язок перед ними – по максимуму дати відчуття безпеки та зберегти їх дитинство.

Вірю, що вже наступного року перший дзвоник пролунає на гамірних шкільних подвір’ях закладів освіти нашої громади та всієї України – гучно, урочисто, святково!

Віримо в ЗСУ!

Віримо в перемогу України!

З повагою – міський голова Олександр БЕРЕГОВИЙ

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше