Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Привітання міського голови з Днем Збройних Сил України

Привітання
06.12.2023

Шановні військовослужбовці та ветерани військової служби!

Дорогі Захисники України!

Від щирого серця вітаю вас з Днем Збройних Сил України!

Це свято сильних, мужніх і сміливих людей. Служба у лавах Української армії − це не тільки професія, для більшості з вас − це справа всього життя. Ви захищаєте рубежі нашої країни, її національні інтереси, забезпечуєте спокій громадян.

Десятий рік триває війна з росією. І понад 21 місяць − жорстока битва за кожен метр української землі, за мир, свободу і Незалежність України! Нині кожен день − це День Збройних Сил України!

Від усієї громади Баштанщини низький уклін вам − за те, що тримаєте фронт, звільняєте міста і села від агресора. За те, що ми живі!

Бажаємо нашим воїнам міцного здоров’я та незламної волі, сили духу та незгасимої енергії, благополуччя та добробуту! Нехай повертаються живими наші славні бійці! Нехай кожна родина дочекається своїх Захисників та Захисниць!

Разом до Перемоги!

Бережи вас, Боже!

З повагою – міський голова Олександр БЕРЕГОВИЙ

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше