Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Привітання міського голови з Днем Святого Миколая

Привітання
06.12.2023

Шановні жителі громади!

З радістю вітаю вас з Днем Святого Миколая − святом, яке наповнює наші серця радістю та натхненням. Воно символізує не тільки доброту та великодушність святого, але й об'єднує нас у спільній радості та покликання бути ласкавими один до одного.

Святий Миколай − покровитель дітей, але його щедрість і милосердя поширюються на всіх нас. Сьогодні ми можемо подякувати всім, хто своїм коштом, часом та турботою допомагає тим, хто потребує допомоги. Саме такі люди формують теплу атмосферу в нашій громаді, дарують надію та добро.

Я вірю в потужну спільноту наших жителів, яка здатна на дива. Саме в цей день, я бажаю кожному з вас знайти сили і волю допомагати тим, хто потребує, бути чуйними до проблем і потреб інших. Нехай ця взаємодопомога стане частиною нашого повсякденного життя і допоможе нам побудувати краще майбутнє для усіх мешканців міста.

Нехай чудо Святого Миколая не мине жодної домівки і наповнить особливою радістю наші серця. Зігрійте своїм теплом тих, кого обділила доля, адже кожний сьогодні чекає на свято. Нехай добро й милосердя єднають нас заради щастя дітей, а всі негаразди проходять повз і не зачіпають вас. Вірте в чудо, і воно обов’язково здійсниться!

З повагою – міський голова Олександр БЕРЕГОВИЙ

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше