Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Привітання міського голови з Днем слов’янської писемності та культури

Привітання
24.05.2020

Шановні жителі територіальної громади!

Сьогодні – в день святих рівноапостольних Кирила та Мефодія Україна разом з усіма слов’янськими країнами відзначає День слов’янської писемності і культури.

Українська культура є скарбницею слов`янського етносу. Протягом багатьох століть наша культура розвивалася та зрощувала геніїв у різних галузях мистецтв. Це такі, як: Тарас Шевченко, Микола Лисенко, Ілля Рєпін та багато інших. Українські митці своєю творчістю прославляли нашу державу в усьому світі.

Сьогодні культура продовжує розвиватися, відновлюватися та відроджуватися, бо саме культура є обличчям свого народу та його духовної сутності.

Вірю в те, що кожен з нас, зажди цінуватиме нашу рідну солов’їну українську мову, культурні національні традиції, зберігатиме їх, примножуючи та з гордістю передаючи з покоління у покоління.

Щастя всім вам, шановні земляки, злагоди та добра!

Нехай Господь Бог завжди оберігає кожного від біди та життєвих негараздів, а на наша рідна Баштанська земля стане ще кращою, квітучою та мирною!

З повагою – голова об’єднаної громади Іван Рубський

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше