Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Привітання міського голови з Днем рибалки

Привітання
14.07.2019

Щиро вітаю рибалок-любителів і професіоналів

зі святом – Днем рибалки який святкують 14 липня!

   Професійне свято День рибалки спочатку відзначали лише люди, професія яких була пов’язана з рибною промисловістю. Але оскільки рибалка − улюблене заняття досить великої частини чоловічого населення та нерідко і жінок, це свято має в нашій спільноті неабияку популярність.

   Отож, хочу привітати всіх рибалок об’єднаної територіальної громади − професіоналів і аматорів, усіх тих, хто любить риболовлю, хто отримує задоволення і насолоду від цього заняття! Особливі вітання спілкам рибалок Баштанщини, які роблять чимало для охорони навколишнього середовища, впорядкування та зариблення водоймищ, для змістовного і комфортного дозвілля городян.

   Нехай кожна риболовля буде для вас справжнім святом: у колі друзів, приємних людей, з хорошим настроєм, а головне – гарним уловом!

З повагою ‒ голова об’єднаної громади Іван Рубський

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше