Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Привітання міського голови з Днем працівників житлово-комунального господарства та побутового обслуговування населення

Привітання
19.03.2023

Шановні працівники комунальних підприємств та підприємств сфери побутового обслуговування населення!

Від щирого серця вітаємо вас з професійним святом.

Ваша праця нелегка, часто невдячна, але надзвичайно потрібна людям. Саме ви відповідаєте за охайність і чистоту вулиць, благоустрій та озеленення, за надання доступних та доброякісних побутових послуг для населення.

Не зважаючи на складну ситуацію, яку переживає сьогодні наша держава, завдяки вашій щоденній клопіткій праці, робиться все можливе для розвитку інфраструктури нашого міста, докладаються всі зусилля задля добробуту його мешканців і громади в цілому.

Дякуємо вам за нелегку працю і від щирого серця бажаємо міцного здоров’я, добробуту і достатку, впевненості у завтрашньому дні, миру і злагоди, здійснення всіх життєвих планів і сподівань!

З повагою ‒ міський голова Олександр БЕРЕГОВИЙ

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше