Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Привітання міського голови з Днем працівників сільського господарства

Привітання
20.11.2022

Шановні аграрії!

Сердечно вітаю вас з професійним святом – Днем працівників сільського господарства! З почуттям глибокої шани і поваги щиро дякую усім працівникам сільського господарства за самовіддану працю, любов до землі, витримку і мудрість, за натруджені руки.

У всі часи праця сільгоспвиробників була і залишається визначальною складовою розвитку держави, запорукою її процвітання. Ваші працьовиті руки, природна мудрість, багатий досвід живлять сьогодні українську ниву.

Нинішній сільськогосподарський рік був одним із найскладніших за всі роки незалежності України. Коли над нашими головами пролітали ракети, ви безстрашно засівали поля. Коли ворог решетив нашу землю, ви удобрювали ґрунт і закладали підґрунтя для добрих справ. Випробування змінили вас назавжди. Ви стали міцнішими за будь-який метал. Ризикуючи життями, ви продовжували боронувати поля та боронити продовольчу безпеку країни та світу. Кожен крок спрямовуєте на розвиток і підтримку рідної землі. Вона дала життя нам, а ви − бережете її для майбутніх поколінь. Світло розсіє морок. Настане новий день і зійде сонце. А ви знову будете на полях. Незламні. Непохитні. Нескоренні.

Бажаю всім аграріям громади міцного здоров’я, щастя, злагоди, миру і добробуту, нових трудових звершень і оптимізму. Нехай і в подальшому колосяться щедрими урожаями ваші ниви. Нехай втілюються в життя ваші плани, замисли і надії на радість вашим родинам, на благо розквіту і покращенню добробуту українського народу. Хай не знають втоми ваші роботящі руки, а праця ваша й надалі збагачує нашу громаду! Разом до Перемоги! Зі святом вас, хлібороби!

З повагою – міський голова Олександр БЕРЕГОВИЙ

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше