Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Привітання міського голови з днем працівників архівних установ України

Привітання
24.12.2023

Шановні працівники архівних установ!

Від щирого серця вітаю з професійним святом усіх зберігачів безцінної спадщини нашого народу, яка ґрунтується на документах, фактах і реальних подіях. Ваша справа надзвичайно важлива для всього суспільства, адже саме ви продовжуєте вік документів, зберігаючи їх для наших нащадків, чим сприяєте пізнанню історії та усвідомленню людського буття.

В архіві зберігаються сотні мільйонів одиниць безцінних історичних матеріалів, життєво важливих документів мешканців громади, і кожен з них потрібний, щоб принести користь конкретній людині, установі, країні. До архіву звертаються не лише науковці, краєзнавці, установи, організації, а й сотні людей зі своїми життєвими проблемами і непростими питаннями. Завдання працівників архівів – задовольнити всі запити та потреби, надати відповідні документи.

Бажаю, щоб ваша важлива праця завжди була плідною та натхненною. Творчої енергії, вдалих пошуків, цікавих знахідок, нових успіхів у досягненні вашої високої професійної мети. Міцного здоров’я вам, тепла в родинах, душевної рівноваги та впевненості у майбутньому.

З повагою – міський голова Олександр БЕРЕГОВИЙ

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше