Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Привітання міського голови з Днем міста

Привітання
16.09.2023

Шановні баштанці!

Щороку 16 вересня ми відзначаємо День міста. Ще один рік вписано в літопис нашого славної Баштанки. Рік непростий, особливий, вдруге затьмарений війною.

Війна об’єднала баштанців. 1 березня 2022 року нам вдалося зупинили навалу російських окупантів, давши бій зі стрілецької зброї, використовуючи «коктейлі Молотова». Ми згуртувались навколо єдиної мети – перемоги у боротьбі проти російських загарбників. І кожен з нас намагається зробити свій внесок у захист країни.

Тому я дякую вам, дорогі мої земляки, за небайдужість до долі рідного міста та України. Нехай День міста буде світлим символом нашої єдності та прогресу. Бажаю вам радості, щастя, миру, процвітання та скорішої перемоги. Нехай наше місто розквітає і стає ще кращим місцем для всіх, хто в ньому живе.

Неймовірно вдячний нашим незламним захисникам та захисницям за кожен прийдешній день, можливість жити, працювати та мріяти.

Світла пам’ять землякам, які стали у ряди Небесного війська та продовжують захищати нас з небес.

Вірю в Україну та її Перемогу! Впевнений, що невдовзі святкуватимемо день народження нашої славної Баштанки всією громадою під мирним небом вільної, незалежної України!

З днем народження тебе, моє місто!

З повагою − міський голова Олександр БЕРЕГОВИЙ

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше