Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Привітання міського голови з Днем медичного працівника

Привітання
21.06.2020

Шановні лікарі, медсестри, молодший обслуговуючий персонал

та ветерани медичної служби!

Прийміть найщиріші вітання з нагоди Вашого професійного свята!

За доброю традицією у третю неділю червня відзначається День медичного працівника. Його відзначають не лише лікарі й медсестри, а й усі ті, хто має відношення до порятунку людей.

Саме ці люди своєю невтомною працею повсякчас демонструють нам приклади професіоналізму, витримки, самопожертви. Власною добротою, знаннями та досвідом повертають людей до життя.

Щиро вдячний всім медикам, господарським та адміністративним працівникам, всім, хто працює в наших лікарнях, поліклініках, аптеках − усім, хто несе почесну вахту на сторожі здоров'я і життя громадян, за милосердя, доброту й щедрість душі.

Сьогодні в Україні проводиться чимало реформ. Кардинальні зміни відбуваються і системі охорони здоров’я.

Міська влада вважає одним із головних своїх завдань підтримку галузі охорони здоров’я, підвищення соціального статусу медичного працівника. І активно працює в даному напрямку.

Лише в цьому році на покращення матеріально-технічного забезпечення районної лікарні та боротьби з коронавірусом з міського бюджету виділено близько 4,5 млн грн.

Не менше уваги приділяється і розвитку первинної ланки медицини, для якої придбано комп’ютерне обладнання та засоби індивідуального захисту.

Шановні медпрацівники! Зичу Вам міцного здоров’я, радості, родинного затишку, великого людського щастя, злагоди в родинах та непохитної відданості обраній професії. Нехай здійснюються мрії і задуми, віра та оптимізм будуть вірними супутниками у житті, а праця завжди приносить радість і задоволення.

Божого Вам всім благословення та успіхів на професійній ниві! І дай Вам Боже, щоб у боротьбі із хворобами ви завжди виходили переможцями.

З повагою ‒ голова об’єднаної громади Іван Рубський

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше