Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Привітання міського голови з Днем медичного працівника

Привітання
17.06.2022

Шановні працівники медичної галузі Баштанської громади!

За доброю традицією у третю неділю червня відзначається День медичного працівника. Його відзначають не тільки лікарі і медсестри, але й усі ті, хто має відношення до порятунку людського життя. Прийміть щирі вітання та сердечну подяку за вашу благородну працю, високу професійність, моральність та лікарську честь.

Зараз, у період повномасштабної війни з росією, ми як ніколи усвідомлюємо важливість вашої роботи. Сьогодні, ризикуючи власним здоров’ям, ви продовжуєте залишатися на передовій та рятувати життя наших жителів та захисників.

Низький уклін та слова подяки вам за ваші добрі серця та золоті руки, високий професіоналізм та щоденну виснажливу працю. Щиро зичу вам міцного здоров’я, миру, добра, родинної злагоди, успіхів у вашій нелегкій роботі. Нехай добро, яке ви робите, повертається до вас сторицею. Нехай Господь рясно благословить кожен день вашого життя!

З поваго – міський голова Олександр БЕРЕГОВИЙ

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше