Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Привітання міського голови з Днем фермера

Привітання
19.06.2022

Шановні фермери, аграрії, господарі землі!

Сердечно вітаю Вас із професійним святом – Днем фермера.

Фермер – це покликання, адже тільки людина, яка любить рідний край, землю та все живе, готова віддатися нелегкій справі аграрія всією душею. Лише завдяки наполегливій праці, залізної витримки, завзятості, кмітливості, стійкості, впевненості фермерство живе та сприяє стабільному розвитку.

Щиро вдячний Вам за любов до рідної землі, трудові здобутки, невичерпну енергію, втілення у життя найсміливіших задумів і планів. Нехай фермерський рух постійно відчуває позитивний імпульс!

Бажаємо Вам міцного здоров’я, щастя, добробуту та життєвих гараздів. Нехай Ваші професійні задуми та плани будуть реалізовані на благо рідної землі, покращення добробуту наших земляків та всього українського народу. Хай і надалі колосяться щедрими врожаями засіяні ниви! Мирного неба та Божого благословення Вам та Вашим родинам!

З повагою – міський голова Олександр БЕРЕГОВИЙ

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше