Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Привітання міського голови з Днем енергетика

Привітання
22.12.2023

Шановні працівники енергетичної промисловості!

Вітаю вас із професійним святом − Днем енергетика, святом мужніх людей, які віддають всю свою енергію, сили, знання та вміння заради благородної справи − дарувати світло і тепло кожній оселі нашої громади.

Ваша професія пов’язана з постійним ризиком, часто несе особливу небезпеку, вимагає пильності, великих знань й високих професійних навичок. Всі ми є свідками, як водночас, під час, безпрецедентних ракетних атак, енергетична система України продемонструвала справжню стійкість, а енергетики працювали цілодобово, щоб відновити електропостачання.

Шановні енергетики, висловлюю вам щиру подяку за самовіддану та наполегливу працю, за великі зусилля та вміння, яких так вимагає праця енергетика. У ваш професійний день бажаю міцного здоров’я, натхнення, нових досягнень, реалізації всіх планів та задумів! Нехай цей день буде сповнений світлом, теплом та щирими привітаннями! Зі святом!

З повагою – міський голова Олександр БЕРЕГОВИЙ

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше