Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Привітання міського голови із Днем Конституції України

Привітання
28.06.2022

Шановні жителі територіальної громади!

Вітаю вас із Державним святом – 26-ю річницею Дня Конституції України!

Виконуючи волю громадян нашої Держави та спираючись на історію українського державотворення, у 1996 році Верховна Рада України прийняла Основний Закон для нашої країни – Конституцію. Українські громадяни отримали свою Конституцію, яка гарантувала їм права та свободи, наблизила нас до країн із розвинутою демократією та остаточно закріпила незалежність нової держави.

Нехай же в день Державного свята ‒ Дня Конституції ‒ в кожного з нас міцніє почуття гордості за свою країну, за її Основний Закон.

Нехай якнайшвидше скінчиться війна і запанує злагода на нашій землі. Хай мир і взаєморозуміння сприяють подальшій розбудові нашої державності, становленню достатку в кожній сім’ї.

І нехай демократичні засади, що були закріплені Конституцією, стануть реаліями нашого сьогодення, а дух законності прийде до серця кожному громадянину нашої держави.

З повагою – міський голова Олександр БЕРЕГОВИЙ

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше