Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Привітали жительок Баштанки з 90-річчям

Привітання
15.08.2020

14 серпня  міський голова Іван Рубський разом із головою районної ветеранської організації Лідією Андреєвою та Світланою Плужник привітали із ювілеєм мешканок Баштанки, яким  виповнилося 90 років – Бондаренко Євдокія Євсеївна та Самойленко Людмила Василівна.

Керівники побажали ювіляркам міцного здоров’я, щастя, добра, благополуччя, родинного затишку та тепла, Божого благословення, життєвого оптимізму, бадьорості духу, любові та підтримки від чималої родини й ще довгих років життя. А також вручили подарунки та  Подяку міської ради.

Ювіляри  раділи гостям і дякували за увагу та теплі слова привітань.

 

Новини на цю ж тему

Художник Олександр Бондаренко відзначив 70-річний ювілей

70-й День народження відзначив художник Олександр Бондаренком. Поважний ювілей відомого художника святкували у Баштанському краєзнавчому музеї. Там облаштували персональну виставку його робіт
Відлуння свята
30.09.2020

Відбулись урочистості з нагоди 50-річчя створення народного хору Баштанського міського Будинку культури

Баштанський народний хор – один з найулюбленіших і найдосвідченіших колективів міського Будинку культури. Він відомий не лише в нашому районі, області, а й далеко за її межами.
Події
18.09.2020

Народний хор Баштанського міського Будинку культури відзначає 50-ти річний ювілей

У серпні 50 років тому було створено народний хор Баштанського міського Будинку культури — один із найяскравіших хорових колективів Миколаївської області.
Події
26.08.2020

Найкращі привітання з золотим ювілеєм - 50-ти річчям створенням народного хору Баштанського міського Будинку культури

Ваш колектив наповнений надзвичайним народним колоритом, любов’ю до рідного краю та своєрідною автентичністю. Репертуар колективу налічує безліч чудових пісень, яких з кожним концертом стає більше.
Привітання
26.08.2020

Ювілей Баштанського міського краєзнавчого музею

29 листопада своє 60 - річчя святкував Баштанський краєзнавчий музей.
Події
29.11.2019

Відзначили 90-річчя створення Баштанської МТС

11 травня баштанчани відсвяткували 90-річчя з дня створення Баштанської МТС.
Відлуння свята
11.05.2019
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше