Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Презентація державної цифрової екосистеми управління відновленням DREAM

Новини
21.03.2024

20 березня заступник міського голови Олександр Васильєв взяв участь у презентації державної цифрової екосистеми управління відновленням DREAM.

Презентація відбулася за участю заступника Міністра розвитку громад, територій та інфраструктури України з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації, Анатолія Комірного.

Під час заходу було проведено базове навчання користування екосистемою та публічним модулем аналітики для регіональних та місцевих органів влади. Також було обговорено ряд стратегічних тем відновлення України, а саме:

  • Загальна стратегічна рамка відновлення
  • Налагодження взаємодії з підготовки та реалізації проектів відновлення
  • Зворотній зв'язок та пропозиції щодо функціонування системи DREAM

По завершенню презентації відбулося нагородження представників громад за найактивнішу участь в процесі відновлення.

В п'ятірці перших по області також і Баштанська територіальна громада, про що було відмічено заступником голови Миколаївської ОВА Валентином Гвйдаржи.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше