Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Покладання квітів до погруддя Тараса Григоровича Шевченка у День Української Державності,

Заходи
15.07.2024
15 липня, у День Української Державності, в Баштанці відбулась урочиста церемонія покладання квітів до погруддя Тараса Григоровича Шевченка. Цей зворушливий захід зібрав жителів міста, представників влади та громадськість.

Учасники церемонії хвилиною мовчання вшанували пам'ять всіх тих, хто віддав своє життя за незалежність України, та поклали квіти до підніжжя погруддя Кобзаря.

В своїх виступах оратори підкреслили важливість національної єдності та патріотизму, особливо в умовах жорстокої війни, яку Росія розв'язала проти України. Шевченкова поезія, сповнена любові до України та прагнення до волі, надихає українців на боротьбу за своє майбутнє.

День Української Державності у Баштанці став яскравим прикладом того, як українці шанують свою історію та культуру, черпають натхнення у віршах Шевченка та вірять у перемогу України.
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше