Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Людина не народжується злочинцем, а стає ним через певні життєві обставини

Актуально
30.03.2020

Метою пробації є забезпечення безпеки суспільства шляхом виправлення засуджених, запобігання вчиненню ними повторних кримінальних правопорушень.  За для протидії повторної та рецидивної злочинності серед суб’єктів пробації Баштанським районним сектором філії Державної установи «Центр пробації» в Миколаївській області постійно проводяться соціально-виховна робота, при виявленій криміногенній потребі направляються до відповідних установ та організацій.

            Так, основними причинами скоєння більшості правопорушень стала незайнятість даних осіб   та низьке матеріальне становище. Тому при виявленій такої потреби клієнти пробації направляються до Баштанської районної філії Миколаївського обласного центру зайнятості. З метою сприяння їм у працевлаштуванні та залучення до соціальної корисної праці та навчанні з особами проводяться робота, а саме надається консультації з працевлаштування, ознайомлюється з послугами служби зайнятості та надається роз’яснення питань щодо чинного законодавства про працю, проводиться підбір вакансій та надається інформація про можливість здобуття нової професії, перепідготовки та підвищення кваліфікації.

            Можливість отримати безкоштовну консультацію правового характеру для суб’єктів пробації є важливою складовою процесу виправлення та набуття особою правової свідомості. Тому суб’єкти пробації направляються до відділу «Баштанського бюро правової допомоги» Миколаївського місцевого центру з надання безоплатної вторинної допомоги де вони можуть отримати безоплатну правову допомогу, яка включає: надання правової  інформації, юридична консультація, складання заяв, скарг та інших документів правового характеру, представництво інтересів та допомогу в отриманні доступу до безоплатної правової допомоги. Проведення таких консультацій сприяє правовій обізнаності клієнтів пробації, що є важливим у повсякденному житті.

            Запрошуємо всіх бажаючих для співпраці з уповноваженим органом пробації. Сподіваємось, що спільними зусиллями ми зможемо забезпечити максимальну безпеку суспільства.

Баштанський районний сектор

філії Державної установи “Центр пробації”

в Миколаївській області

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше