Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Круглий стіл "Насильство: усвідомлюй, не мовчи, повідомляй!" в Баштанці

Новини
02.07.2024

Сьогодні, 21 червня, в рамках проєкту "Підтримка професійної спроможності фахівців соціальної сфери для захисту дітей в Одеській, Дніпропетровській та Миколаївській областях в умовах війни" в Баштанській громаді відбувся круглий стіл на тему "Насильство: усвідомлюй, не мовчи, повідомляй!" за участі викладачки кафедри психології ЧНУ Олени Дрозд та керівниці проєктів ГО Миколаївський обласний рух підтримки осіб з інвалідністю "Сильні разом" Лади Захарової. Участь у круглому столі взяли представники влади, фахівці соціальних служб та освітніх установ, працівники культури, громадські організації.

Метою заходу стало об'єднання зусиль місцевої громади для підтримки ментального здоров'я населення та протидії насильству.

На круглому столі розглядалися такі питання:

  • види насильства та способи його виявлення;
  • вплив насильства на розвиток дитини;
  • підтримка сімей, які постраждали від домашнього насильства;
  • протидія насильству в громаді

За результатами круглого столу було вироблено спільні рекомендації щодо запобігання та протидії насильству. Налагоджено співпрацю між різними учасниками заходу. Підвищено обізнаність громади про проблему насильства.

_________________________________________________________

Проєкт "Підтримка професійної спроможності фахівців соціальної сфери для захисту дітей в Одеській, Дніпропетровській та Миколаївській областях в умовах війни" реалізується за сприяння Ресурсного центру недержавних організацій та Українського гуманітарного фонду, ГО «Здорове суспільство», ГО «Сильні разом» та у партнерстві з Всеукраїнською програмою ментального здоров'я Олени Зеленської «Ти як?».

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше