Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Комунальники Баштанки борються з наслідками негоди

Новини
08.01.2024

У зв’язку з погіршенням погодних умов працівниками КП «Добробут» здійснюється очищення та посипання вулиць міста протиожеледною піщано-соляною сумішшю.

Через ускладнення погодних умов працівники комунальної служби міста працюють у посиленому режимі. Вони обробляють дороги протиожеледною сумішшю, щоб забезпечити безпечне пересування.

Протягом доби очікується посилення опадів у вигляді дощу і снігу. Спецтехніка та працівники комунального підприємства готові оперативно приступити до ліквідації наслідків негоди.

Водіїв та пішоходів просять враховувати погодні умови та бути максимально обачними на дорогах.

Новини на цю ж тему

Баштанська громада отримала сміттєві баки

Сьогодні, 22 червня, комунальне підприємство «Добробут» Баштанської територіальної громади отримало новенькі сміттєві баки об’ємом 1,1 куб. м.
Новини
22.06.2023

Повідомлення про намір встановити тарифи на послуги з поводження з твердими побутовими відходами для всіх категорій споживачів Баштанської ТГ на 2023 рік

Зауваження і пропозиції споживачів щодо прогнозних тарифів приймаються в письмовому та/або електронному вигляді за адресою: м. Баштанка, вул. Ювілейна,68 телефон. 2-51-40, в термін з 09.05.2023р. по 16.05.2023 р.
Повідомлення
09.05.2023

Міський голова відвідав комунальне підприємство "Добробут"

22 березня міський голова Олександр Береговий разом з заступником з питань діяльності виконавчих органів ради Олександром Васильєвим відвідали та поспілкувалися зі співробітниками комунального підприємства «Добробут».
Новини
23.03.2021
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше