Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Казкова історія на Миколая

Заходи
20.12.2019

19 грудня, на день  Святого Миколая, до Баштанського опорного закладу ЗСО І-ІІІ ступенів №2 завітала справжня казкова феєрія. Театральне дійство перенесло глядачів до чудової зимової країни. Тут на них чекали дивовижні пригоди, протистояння добрих та злих сил та велична перемога Добра. Святий Миколай, світлі янголята,  милі бешкетуни-чортенята, звичайні розбишаки-хлопчаки, чарівні зірочки та зима – ці та інші персонажі не залишили байдужими жодного з присутніх. Бо у нас в гостях були мами наших випускників-героїв Галина Володимирівна Пацула, мама Сергія Васильовича Пацули, Ганна Миколаївна Акрамова, мама Миколи Денисовича Акрамова та агітферент  обласної громадської організації «Національний корпус» Володимир Іванович Яник, голова Баштанської районної спілки учасників АТО Предко Микола Миколайович, волонтер Басенко Тетяна Михайлівна.

Створили це диво не чарівники, а звичайні люди. Ініціатором цього свята є наш творчий директор Галина Іванівна Гавва. Вклали часточку своєї душі заступник директора з навчально-виховної  роботи Ольга Григорівна Максимова,учитель музичного мистецтва Вікторія Леонтіївна Толочко,  учитель хореографії Валентина Юхимівна Чоботар і батьки школярів.

Але справжніми зірочками, які осяяли своїм талантом сцену та святкову залу запалили вогнями добра та новорічного настрою в душах всіх присутніх, були діти. Кожна пісня, що лунала зі сцени, кожен сповнений ніжності і запалу танок, кожне вимовлене слово – все це було більше, ніж просто виступ. Це було справжнє маленьке життя,  прожите талановито та з душею.

Після свята роль Святого Миколая для учнів пільгових категорій виконав Володимир Іванович Яник, пригостивши їх солодкими подарунками.

Учителі початкових класів:

Ольга Кунпан, Світлана Котєгова, Наталія Буцька

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше