Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Баштанські борці на чемпіонаті України з греко-римської боротьби

Спортивні досягнення
18.03.2024

18 березня міський голова Олександр Береговий вручив молодим спортсменам подяки від міської ради за спортивні досягнення.

З 2 по 3 березня в Ужгороді проходив чемпіонат України з греко-римської боротьби серед юнаків до 15 років. У змаганнях взяли участь понад 350 спортсменів з 20 областей України. На чемпіонаті Баштанську ДЮСШ гідно представляли два юних борці Костенко Артем та Кінзерський Володимир.

Артем продемонстрував високу майстерність та завзяття. Він перемагав своїх суперників і мав перевагу по очках, але, на жаль, під час боротьби травмував руку та був знятий зі змагань.

Володимир виборов 2 місце і став другим номером на участь у чемпіонаті Європи. До речі, він наймолодший представник Баштанки, який потрапив до складу збірної України.

Вітаємо юних спортсменів. Ваші успіхи – це результат наполегливої праці, таланту і незламної волі до перемоги. Ви є гордістю Баштанської громади та прикладом для наслідування.

Особлива подяка вашим тренерам, які вкладають у вас свої знання, досвід і душу, ведуть вас до перемог і допомагають розкривати ваш потенціал, й сприяють популяризації спорту в нашій громаді.

 

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше