Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Баштанська громада вже вдруге отримала головну  нагороду «Кришталь року - 2019»

Події
20.11.2019

   19 листопада відбулась церемонія нагородження переможців рейтингу бюджетної прозорості «Кришталь року».

   У 2019 році в оцінюванні бюджетної прозорості взяли участь 106 об’єднаних територіальних громад. Оцінювання спирається на струнку методологію і підкріплене даними.  Методологію розробленою Фондом Східна Європа спільно з Громадським партнерством «За прозорі місцеві бюджети!» у співпраці з Асоціацією міст України за фінансової підтримки Європейського Союзу. Ця ж методологія використовувалася і в минулому році.  Вона дає розуміння, який він – ідеально прозорий бюджетний процес, і відповідь, на якому рівні зараз знаходиться бюджетна прозорість в конкретній громаді. Але найголовніше — процес оцінювання працює як інструмент просування бюджетної прозорості та досягнення «ідеальної картини майбутнього». 

   Переможцями головних номінацій стали громади, які набрали найбільше балів по трьох параметрах.

  Баштанська громада вже вдруге отримала головну  нагороду – «Кришталь року», адже наша громада  набрала найвищий загальний бал.

   Премія «Кришталь року» та оцінка бюджетної прозорості 2019 року – це партнерська робота Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) через консорціум виконавців програми USAID DOBRE, Представництва Європейського Союзу через Програму «U-LEAD з Європою» і  громадського партнерства «За прозорі місцеві бюджети!» Індекс прозорості місцевих бюджетів та методологію його оцінювання розроблено Фондом Східна Європа спільно з Громадським партнерством «За прозорі місцеві бюджети!» у співпраці з Асоціацією міст України за фінансової підтримки Європейського Союзу.

Новини на цю ж тему

Грошова допомога учасникам Другої світової війни

5 травня четверо учасників бойових дій Другої світової війни отримали грошову допомогу від міської ради.
Привітання
05.05.2020

Нагороду «Кращий роботодавець року» вдруге отримала Баштанська ОТГ

16 грудня в Миколаївському академічному художньому російському драмтеатрі відбувся обласний Форум роботодавців «Грані співпраці в контексті новітніх змін», під час якого Баштанська міська рада (об’єднана територіальна громада) отримала нагороду «Кращий роботодавець року» за підсумками 2019 року.
Новини
17.12.2019

Нагороджено кращих в області

Баштанська міська рада стала переможцем щорічного обласного конкурсу проектів та програм розвитку місцевого самоврядування 2018-2019 років.
Події
09.12.2019

Баштанська громада отримала нагороду за найвищі бали "Індексу Спроможності Місцевого Самоврядування"

 20 листопада під час конференції партнерів DOBRE «Стратегічний розвиток та інвестиції» Баштанська об’єднана територіальна громада отримала чергову перемогу та була нагороджена за найвищі бали "Індексу Спроможності Місцевого Самоврядування".
Події
20.11.2019

Учасник рекорду України "Найбільша кількість уроків добра"

Учні Баштанського опорного закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів №2 долучилися до проведення  Всеукраїнського уроку доброти
Новини
18.11.2019

У Баштанці вручили грошову допомогу учасникам Другої світової війни

28 жовтня четверо учасників бойоих дій у Другої світової війни отримали грошову допомогу від міської влади з нагоди відзначення 75- річниці визволення України від німецько-фашистських загарбників.
Події
28.10.2019

Участь у проекті «Кращі ініціативи жінок для демократичного розвитку місцевих громад»

27 вересня у Верховній Раді України відбулося нагородження . Диплом вручала найсильніша жінка планети – українка Ольга Лящук.
Події
01.10.2019

Зустріч Олексія Савченка з керівниками органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування

У п’ятницю, 31 травня, голова об’єднаної громади Іван Рубський взяв участь у зустрічі голови Миколаївської облдержадміністрації Олексія Савченка з керівниками органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування області.
Заходи
02.06.2019

Онищука Володимира Івановича відзначено державною нагородою України

Президент України Петро Порошенко надав почесне звання «Заслужений працівник сільського господарства України» Володимиру Онищуку — директорові сільськогосподарського підприємства «Корона». Відповідно до Указу Президента України №188/2019.
Привітання
11.05.2019

Турецький бенефіс Зразкового художнього хореографічного колективу «Надія»

З 24 квітня по 30 квітня у місті Белек (Турція) відбувся Міжнародний фестиваль-конкурс «TURKEY Arts Festival 2019», в якому взяли участь 28 хореографічних українських колективів із Києва, Запоріжжя, Кривого Рогу, Дніпра, Херсону, Луцьку, Одеси, Зеленодольську, Білої Церкви та інших країн світу.
Події
09.05.2019

Грицюка Віталія Анатолійовича відзначено Грамотою Верховної Ради України за заслуги перед українським народом

Грицюка Віталія Анатолійовича відзначено відзначено Грамотою Верховної Ради України за заслуги перед українським народом.
Привітання
01.05.2019

Вітаємо з черговою перемогою

6 квітня в обласному будинку художньої творчості відбувся обласний огляд вокальних, фольклорних колективів, хорових груп і окремих виконавців «Материнська пісня».
Привітання
08.04.2019

Вітаємо переможців обласного етапу Всеукраїнського конкурсу «Учитель року‒2019»!

Фінальний етап другого (обласного) туру Всеукраїнського конкурсу «Учитель року‒2019» з номінацій: «Географія», «Захист Вітчизни», «Основи здоров’я», «Учитель інклюзивного класу» тривав з 5 до 8 лютого у м. Миколаєві.
Заходи
08.02.2019

Конкурс розмовного жанру «Барви надії»

В заході взяли участь 10 закладів культури: Баштанський МБК, Зеленоярський, Шевченківський СК, Добренський, Новоєгорівський, Новоіванівський, Новопавлівський, Новосергіівський, Пісківський, Плющівський, Христофорівський СБК.
Заходи
07.02.2019

Нагородження «Кришталь року»

29 січня відбулась церемонія нагородження переможців рейтингу бюджетної прозорості «Кришталь року» серед українських обʼєднаних громад та міст.
Новини
29.01.2019

Результати конкурсу «Кращі практики місцевого самоврядування» 2018 року

18 грудня 2018 року в Клубі Кабінету Міністрів України в Києві відбулася Підсумкова конференція Конкурсу «Кращі практики місцевого самоврядування» у 2018 році, учасниками стали 34 органи місцевого самоврядування, з них 9 ОТГ – членів Асоціації.
Новини
19.12.2018

Урочистості до Дня місцевого самоврядування

Іван Рубський голова об’єднаної громади отримав почесну відзнаку голови Миколаївської обласної державної адміністрації Святий Миколай Чудотворець ІІІ – ступеню.
Події
06.12.2018

Шановні чоловіки, зі святом вас!

На наших військових покладена священна місія – боронити рідну землю, забезпечувати мирне життя свого народу. Історія Української держави і її Збройних Сил свідчить про те, що вони з честю виконують її. А народ відповідає на це любов’ю та пошаною.
Події
06.12.2018

У Миколаєві відбувся круглий стіл “Від цілісності до ефективності місцевих бюджетів”

14 листопада 2018 року у Бізнес Центрі Олександрівський Фонд розвитку м.Миколаїв провели “круглий стіл” щодо відкритості бюджетів громад і міст обласного значення.
Події
15.11.2018

Перемога юних екологів БДЮТ

10 листопада екологічний агітаційний гурт «Блискавка» взяв участь в обласному конкурсі екологічної просвіти у місті Миколаєві.
Події
12.11.2018

Вітаємо переможців!

Конкурс проводився в номінаціях із різними манерами та стилями виконання: вокальні ансамблі, фольклорні колективи та солісти-вокалісти.
Новини
25.10.2018

Привітання з званням «Заслужений вчитель України»

Баштанська міська рада вітає вчителя фізичної культури Баштанського опорного закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів № 1 ТУР Лідію Павлівну
Привітання
05.10.2018

Олександра Бабіна нагороджено нагрудним знаком «Василь Сухомлинський»

Цей знак ‒ свідчення Вашого високого рівня професіоналізму та педагогічної майстерності, фундаментальної фахової підготовки
Привітання
05.10.2018

Загальнонаціональний проект «Місцеве самоврядування. Народні обранці»

28 січня 2018 року в місті Києві у Кришталевій залі Готельного комплексу «Київ» відбулася заключна частина VII Загальнонаціонального проекту «Місцеве самоврядування. Наро
Події
29.01.2018
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше