Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Баштанка отримала електровелосипеди для соціальних працівників

Новини
04.06.2024
З початку повномасштабної війни Баштанка стала прихистком для 3903 внутрішньо переміщених осіб. Багато людей похилого віку та з інвалідністю опинилися без допомоги, що призвело до зростання потреби в соціальних послугах.

Окрім тимчасового притулку, важливо було дати їм відчуття рідного дому. Одним із шляхів інтеграції стало надання соціальної послуги вдома.

Більшість отримувачів послуги догляду вдома проживають у віддалених куточках міста, де відсутній громадський транспорт. Тому соціальним працівникам доводиться долати значні відстані, щоб доставити підопічним продукти харчування, ліки, господарські товари та гуманітарну допомогу.

Ситуація ще складніша для працівників, які обслуговують підопічних у сільській місцевості, адже їм доводиться їздити з одного села до іншого, де відстань може сягати 8-12 кілометрів. Тому забезпечення соціальних працівників транспортом стало одним із пріоритетних завдань.

30 травня 2024 року регіональна координаторка у Миколаївській області Благодійного фонду "Стабілізейшен Суппорт Сервісез" пані Олена Каплій передала 2 електровелосипеди КУ "Центр надання соціальних послуг Баштанської міської ради".

Це стало можливим завдяки проекту, який реалізується Благодійною організацією "Благодійний Фонд "Стабілізейшен Суппорт Сервісез" за фінансування Агентства ООН у справах біженців в Україні (УВКБ ООН).

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше