Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

5 СІЧНЯ - ДЕНЬ ЖАЛОБИ НА ТЕРИТОРІЇ ГРОМАДИ

Повідомлення
04.01.2024

🕯5 січня 2024 року оголошено Днем жалоби на території Баштанської громади у зв'язку з похованням ЦЕЗАРЮКА Олександра Віталійовича. Героя, який загинув у запеклих боях захищаючи нашу Батьківщину.

💔На знак скорботи за загиблим прохання забезпечити приспущення Державного Прапора України на будівлях і спорудах місцевого самоврядування, підприємствах, установах і організаціях на території міста та старостинських округах. Обмежити проведення розважально-концертних заходів на території громади, заборонити звучання розважальної музики у закладах торгівлі та громадського харчування.

🙏Закликаємо всіх небайдужих жителів громади у знак пошани і вдячності приєднатись до прощання із загиблим захисником.
Будьмо єдиними - це наше спільне горе. Наш Герой заслужив глибокої шани і поваги, бо поклав своє життя за наше майбутнє.
Дякуємо за все… Дякуємо за мужність і самопожертву… Вічна тобі пам‘ять…
Герої не вмирають!🇺🇦

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше