Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

28 річниця Конституції України

Заходи
28.06.2024

Є дати, які укріплюють нації, виражають дух народу, символізують його славне минуле, сьогодення й майбутнє. До їхнього числа, безумовно, належить День Конституції України – свято волі, миру і доброї злагоди всіх громадян на основі закону і справедливості.

З цієї нагоди в пятницю, 28 червня, у Баштанській громаді відбулось покладання квітів до погруддя Т. Г. Шевченка. Вшановуючи пам'ять Шевченка та інших видатних постатей України, ми не лише віддаємо їм шану, а й черпаємо сили та натхнення для будівництва кращого майбутнього для нашої держави.

День Конституції – це не просто державне свято, це день єднання українців, день, коли ми згадуємо про цінність свободи, демократії та верховенства права, за які боролися наші попередники, й зобов'язуємося берегти та примножувати їхні здобутки.

Пам'ятаючи про цю знакову дату, ми єднаємося, щоб захистити нашу свободу, нашу Конституцію, наше майбутнє.

Слава Україні!

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше