Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Відбулося засідання виконавчого комітету під керівництвом міського голови Івана Рубського.

Виконком
09.10.2020

1-го листопада у Будинку культури міської ради відбулося засідання виконавчого комітету під керівництвом міського голови Івана Рубського.

На засіданні розглянули 17 питань порядку денного. Члени виконкому прийняли рішення  надання та скасування дозволу на розміщення зовнішньої реклами у місті та інше.

Підтримано проєкти рішень, що стосуються питань захисту прав дитини та інтересів дітей.

  1. Про затвердження Дорожньої карти з розвитку спроможності – Баштанської міської ради (ОТГ) на 2020 рік.
  2. Про внесення змін та доповнень до рішення виконавчого комітету міської   ради  від 11 липня 2018 року №135 «Про відведення на території ради місць та обладнання інформаційних стендів та дощок оголошень для розміщення інформаційних матеріалів міської ради, виконавчого комітету міської ради та його структурних підрозділів».
  3. Про внесення доповнення до рішення виконавчого комітету міської ради від 08 вересня 2020 року №133 «Про затвердження кошторисної частини проєктної документації за робочим проєктом «Капітальний ремонт приміщення комунальної установи «Баштанський міський інклюзивно-ресурсний центр Баштанської міської ради Баштанського району Миколаївської області» по вул. 1-го Травня, 14-а, м. Баштанка, Миколаївської області» (Коригування).
  4. Про затвердження проєктно-кошторисної документації за робочим проєктом «Капітальний ремонт Пагорба Слави в с.Явкине Баштанського району Миколаївської області».
  5. Про надання дозволу на списання основних засобів КП «Міськводоканал».
  6. Про присвоєння поштової адреси житловому будинку по вулиці Інгульська в селі Костнятинівка Баштанського району.
  7. Про зміну поштової адреси об’єкту будівництва по вулиці Олександра Сизоненка в місті Баштанка Баштанського району.
  8. Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Баштанської міської ради від 16 березня 2018 року № 41 «Про затвердження складу житлової комісії при виконавчому комітеті міської ради та Положення про неї».
  9. Про   санітарну  обрізку  та   видалення аварійних дерев.
  10. Про надання  дозволу Боровик О.М. на зняття  з реєстрації  місця  проживання  та на  реєстрацію місця   проживання її малолітньої  доньки.
  11. Про надання дозволу громадянці Козирєвій Т.В. на розподіл спадкового майна
  12. Про надання дозволу громадянці Сокол С.В. на дарування квартири.
  13. Про надання дозволу громадянці Співак Н.О. на  дарування    будинку разом із земельною ділянкою та господарськими спорудами.
  14. Про надання дозволу громадянину  Березному А.В. на  дарування    квартири
  15. Про надання дозволу громадянину  Герману Р.В. на  дарування    ½ частки житлового будинку.
  16. Про надання дозволу громадянину  Шекелю Ю.І. на  дарування    будинку разом із земельною ділянкою та господарськими спорудами.
  17. Про накладення адміністративного стягнення за статтею 197 Кодексу України про адміністративні правопорушення.
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше