Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Вітання міського голови з Днем працівників державної санітарно-епідеміологічної служби

Привітання
11.10.2020

Шановні працівники санітарно-епідеміологічної служби Баштанщини!

Прийміть щирі вітання з професійним святом!

Суспільство високо цінує Вашу працю, спрямовану на захист життя і здоров`я людей. Саме Ви стоїте на варті безпеки городян, запобігаючи виникненню епідемій та небезпечних хвороб. Крім того, санітарний контроль потрібен у будь-якій сфері нашого життя: в освітній галузі, у громадському харчуванні, на підприємствах та будівництві. Тож Ви виконуєте важливу і відповідальну роботу.

Щиро дякую Вам за сумлінну працю, чесність і високий професіоналізм. Впевнений, що Ваша компетентність та відданість своїй справі й надалі будуть запорукою безпеки і здоров’я жителів територіальної громади.

З нагоди свята бажаю міцного здоров’я, щастя, родинного затишку та благополуччя. Нехай Вам завжди посміхається доля, життя дарує спокій і добробут, а робота приносить радість та задоволення.

З повагою – голова об’єднаної громади Іван РУБСЬКИЙ

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше