Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Відбулася остання сесія Баштанської міської ради сьомого скликання

Сесія
23.10.2020

23 жовтня 2020 року під головуванням міського голови Івана Рубського відбулася 51 сесія міської ради сьомого скликання, якій передувало спільне засідання постійних комісій. У роботі сесії взяли участь 21 депутат із 26 обраних. На порядок денний виносилось 17 питань та два депутатських запити.

Перейшовши до розгляду питань порядку денного, депутати затвердили звіт про виконання міського бюджету Баштанської міської ради та використання коштів резервного фонду непередбачених видатків за січень-вересень 2020 року. Погодили внесення змін до міського бюджету на 2020 рік. Затвердили Положення про відділ «Центр надання адміністративних послуг» та Положення про сектор з соціальних питань виконавчого комітету Баштанської міської ради.

Внесли зміни до Положення про звання «Почесний громадянин Баштанської об'єднаної територіальної громади», затвердженого рішенням міської ради від 22 грудня 2017 року №21.

Народні обранці також затвердили рішення щодо освітянської, медичної галузей і соціальної сфери. Прийняли рішення з майнових питань спільної власності територіальної громади та з інших питань.

На завершення пленарного засідання, з нагоди закінчення каденції сьомого скликання, міський голова Іван Рубський подякував депутатам міської ради, які за звітний період розглянули багато питань та прийняли виважені рішення, плідно працювали у постійних комісіях, брали активну участь у громадському житті громади. Також вручив Подяки головам постійних комісій: Володимиру Онищуку, Петру Жигалкіну, Лідії Заболотній, Віталію Грицюку, найактивнішим депутатам: Людмилі Луценко, Ганні Зюзько, Тетяні Сотніковій, Ларисі Фігурі, Світлані Таранковій, в. о. старости Плющівського ТОВК Миколі Луценко.

Працівники міського Будинку культури підготували невеличку концертну програму, подякувавши народним обранцям за плідну роботу.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше