Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Повідомлення про скликання XХІІ позачергової сесії міської ради восьмого скликання

Повідомлення
27.01.2022

Відповідно до пункту 8 частини четвертої статті 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статті 20 Регламенту роботи Баштанської міської ради восьмого скликання, затвердженого рішенням міської ради від 15 грудня 2020 року № 2, враховуючи обґрунтування заступників міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради щодо  необхідності скликання сесії, листи КП «Міськводоканал», КП «Добробут», відділу освіти, молоді та спорту виконавчого комітету міської ради, у зв’язку з необхідністю розгляду невідкладних питань, 28 січня 2022 року о 10.00 в Баштанській міській раді скликається ХХІІ позачергова сесія міської ради.

На розгляд сесії пропонується внести наступні питання:

  1. Про затвердження Порядку організації харчування у закладах освіти Баштанської міської ради.
  2. Про депутатський запит депутата міської ради Інни ГОМЕРСЬКОЇ щодо внесення змін до Статуту комунального підприємства «Добробут» та затвердження  його в новій редакції.
  3. Про депутатський запит депутата міської ради Віктора ЛЕХА щодо співфінансування капітального ремонту Баштанського опорного закладу ЗСО І-ІІІ ступенів №1 у 2022 році.
  4. Про депутатський запит депутата міської ради Петра ЖИГАЛКІНА про дозвіл на розробку проєкту землеустрою по відведенню земельної ділянки в постійне користування КП «Міськводоканал» Баштанської міської ради Баштанського району Миколаївської області.
  5. Про депутатський запит депутата міської ради Віктора МАЙДАНОВА про затвердження умов продажу права оренди земельної ділянки на земельних торгах у формі аукціону в межах Баштанської територіальної громади.
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше