Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Про діяльність робочої групи з вирішення проблемних питань, пов'язаних із реєстрацією податкових накладних

Повідомлення
26.10.2020

За інформацією департаменту агропромислового розвитку Миколаївської облдержадміністрації Баштанська міська рада повідомляє, що за дорученням Кабінету Міністрів України, облдержадміністрацією створено робочу групу з вирішення проблемних питань, пов'язаних із реєстрацією податкових накладних( розрахункових коригувань) в Єдиному реєстрі податкових накладних,зупиненням, відмовою їх реєстрації сільськогосподарським товаровиробником (фермерським господарством), яка виконує функції дорадчого та консультативного органу.
До основних завдань робочої групи належать:
- сприяння взаємодії органів влади у врегулюванні проблемних питань, пов'язаних із реєстрацією податкових накладних фермерськими господарствами;
- організація та проведення інформаційно-роз'яснювальної роботи серед фермерських господарств щодо реєстрації податкових накладаних в Єдиному реєстрі податкових накладних;
- аналіз можливих ризиків, які виникають у сфері реєстрації податкових накладних фермерськими господарствами;
- напрацювання шляхів, механізму і способів вирішення проблемних питань, що виникають при реєстрації податкових накладних фермерськими господарствами.
З метою швидкого врегулювання проблемних ситуацій, пов'язаних з необгрунтованим чи безпідставним зупиненням реєстрації податкових накладних органами Державної податкової служби, рекомендуємо фермерським господарствам звернутись до робочої групи з вичерпною інформацією щодо таких податкових накладних.
Контактний телефон департаменту агропромислового розвитку облдержадміністрації: (0512) 37-74-02.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше