Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Привітання міського голови з Днем вихователя і всіх дошкільних працівників

Привітання
25.09.2020

Шановні вихователі та працівники дошкільних навчальних закладів!

Сердечно вітаю вас з професійним святом, яке відзначається щороку 27 вересня. Висловлюю вам сердечну вдячність за невтомну працю, за великий талант і покликання сіяти мудрість і знання, за любов до найменших мешканців нашої громади.

Ця професія вимагає від людини глибокої самовіддачі, величезного терпіння і безмежної любові до своєї справи. Виховання наших дітей на початку життя – непросте завдання, але той фундамент, який закладається в перші роки, служить опорою в майбутньому.

Ваші серця завжди наповнені співчуттям, добротою, а обличчя освітлені милою посмішкою. Цими чудовими якостями ви ділитесь із своїми вихованцями. Вам вони вірять, Вас вони люблять і шанують. Впевнений, що ваша доброта і педагогічна майстерність перетворять кожен день для малюків у дитячому садку в день радості і щастя!

Бажаю вам міцного здоров’я, творчого вогнику, щедрості серця, здійснення найсокровенніших мрій. Нехай Вам завжди всміхається доля.

З повагою – міський голова Іван Рубський

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше