Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Привітання міського голови з Днем Національної поліції України

Привітання
04.07.2020

Шановні працівники поліції та ветерани правоохоронних органів!

Вітаю Вас з професійним святом – Днем Національної поліції України!

Три роки тому Президент України підписав документ, який докорінно змінив систему правоохоронних органів. І відтоді ми вітаємо усіх, хто вдень та вночі в силу своєї мужності та обов`язків охороняє життя та здоров’я, права та свободи громадян.

Ви пов’язали своє життя з ризикованою та важливою справою – протидії злочинності, підтримання публічної безпеки і порядку.

Завдяки відповідальному ставленню, вмінню долати труднощі, ви поступово і впевнено, не словом, а ділом втілюєте основний принцип діяльності правоохоронного органу – служити та захищати.

Нехай Ваші професійні зусилля будуть винагородженні повагою і довірою кожного громадянина, а міцне здоров’я та благополуччя стануть непохитною основою зростання Ваших подальших професійних успіхів!

У цей святковий день щиро бажаю Вам успіхів та плідної праці на благо народу України. Нехай це свято надасть вам натхнення, професійних досягнень в ім’я збереження миру та процвітання нашої незалежної Держави!

З повагою – голова об’єднаної громади Іван РУБСЬКИЙ  

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше