Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Публічне представлення інформації про виконання бюджетних програм

Повідомлення
03.03.2021

Пропозиції (зауваження) подаються до 12 березня  2021 року в письмовій формі за адресою: вул. Героїв Небесної Сотні, 38, каб. 8, 2-й поверх ( фінансовий відділ Баштанської міської ради) або на електронну адресу bashtfin@ukr.net.

Публічне представлення інформації про виконання бюджетних програм, у тому числі досягнення цілей державної політики у відповідній сфері діяльності, формування та / або реалізацію якої забезпечує головний розпорядник бюджетних  коштів,  у  межах бюджетних програм за звітний бюджетний період  відбудеться 12 березня 2021 року о 10:30 у залі засідань міської ради за адресою: 56101 м. Баштанка, вул. Героїв Небесної Сотні, 38. Початок реєстрації учасників о 9:30.

Звіт за результатами проведення Публічне представлення інформації про виконання бюджетних програм, у тому числі досягнення цілей державної політики у відповідній сфері діяльності, формування та / або реалізацію якої забезпечує головний розпорядник бюджетних  коштів,  у  межах бюджетних програм за звітний бюджетний період  буде оприлюднений на офіційному вебсайті Баштанської міської ради у розділі «Консультації з громадськістю» не пізніше, ніж у двотижневий термін після закінчення обговорення.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше