Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Подяка міського голови

Звернення
26.11.2020

Завтра завершується робота нашої команди в міській раді. І я залишаю посаду міського голови з гордістю і почуттям виконаного обов'язку. 5 років ми працювали разом, розвивали Баштанську ОТГ і завжди прагнули до того, щоб наша громада була сучасною, затишною і комфортною.

І багато чого з цього нам вдалося! Ми підтримали децентралізацію, створивши одну з найбільших об’єднаних громад у Миколаївській області й першу в Баштанському районі. Реалізували сотні проєктів, в тому числі: розпочали будівництво басейну, яке буде завершено, незважаючи на критику, створили два нових спортивних майданчики, освітній простір з самостійними опорними школами, де створені всі умови для навчання та розвитку дітей, відремонтували всі дитсадки та заклади середньої освіти, розпочали реконструкцію існуючих мереж водогонів у селах, відновили вуличне освітлення в усіх населених пунктах ОТГ, облаштовували дороги, тротуари та куточки благоустрою, спортивні та дитячі майданчики, ремонтували заклади культури, придбали багато нової сучасної техніки для комунальних підприємств і ще багато-багато корисного й цікавого.

Я радий, що понад 35 років віддав служінню в органах виконавчої влади й місцевого самоврядування на користь Баштанщини і, зокрема, 5 років на посаді міського голови. Я гордий тим, що разом з іншими очільниками району та керівниками підприємств і закладів, цілеспрямовано працюючи з 2000 року, змогли утримати Баштанський район у статусі об’єднаного району та нашу Багатопрофільну лікарню – у статусі опорного закладу.

Баштанську ОТГ знають не лише в Україні! Вона стала відомою і на міжнародному рівні завдяки реалізації в громаді ряду європейських ініціатив з енергоефективності, адміністративних послуг, міжмуніципального співробітництва.

За ці чотири роки наша громада стала успішною та відомою на всю країну. В багатьох всеукраїнських рейтингах Баштанська ОТГ входить у п'ятірку кращих. Завдяки співпраці з Програмою DOBRE наша громада піднялася на декілька щаблів. І як результат цієї спільної роботи − нагорода «Кришталь року» два роки поспіль за прозорість бюджету, нагорода «За найвищий індекс спроможності місцевого самоврядування 2019 року» та ті проєкти, над якими ми спільно працювали. Серед них і сесійна зала з сучасною системою голосування, і кінотеатр під відкритим небом «Кінорай», і сайт, відеоролик про громаду, логотип, і Ярмаркова площа та ще багато інших.

Як влада, ми завжди були відкритими, прозорими та доступними в своїй діяльності. Ми з задоволенням ділилися нашими здобутками з іншими − з тими, хто долучався до реформи і хто прагнув змін.

Тому щиро дякую колективу міської ради, старостам, депутатському корпусу, виконавчому комітету, громаді і всім тим, хто підтримував мене і мою команду в наших прагненнях і роботі, хто долучався до реалізації різних проєктів та ініціатив, хто не боявся брати на себе разом з нами відповідальність і досягав поставленої мети! Дуже хочу, щоб Баштанська ОТГ мала і в подальшому розвиток та статус успішної громади.

Окремі слова подяки колишньому народному депутату Верховної Ради Андрію Вадатурському і депутату обласної ради Геннадію Рубському, які внесли неоціненний вклад у розвиток нашої громади, реалізувавши чимало гарних проєктів.

Я складаю повноваження міського голови, проте не покидаю громаду у складний час. Готовий допомогти новообраній команді міської ради, служити громаді й надалі, відстоювати її права та інтереси, використовуючи набутий у попередні роки досвід та авторитет. 

Розбудовуймо Баштанську ОТГ разом реальними справами без популізму та пустих обіцянок!

З повагою – Іван РУБСЬКИЙ

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше