Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Відкриття власної справи за сприяння служби зайнятості

Події
26.02.2021

Механізм відкриття власної справи за сприяння служби зайнятості є послідовним та поетапним процесом. Шукачам роботи, які виявили інтерес до самозайнятості пропонується пройти профорієнтаційне тестування на визначення підприємницького потенціалу.

  • Для оцінки перспективності ідеї майбутнього бізнесу у підрозділах служби зайнятості створено спеціальну комісію. На таких комісіях відбувається аналіз бізнес-плану й враховуються перспективи та ризики бізнесу у конкретній місцевості.
  • Варто зазначити, що команда МОСЗ здійснює супровід підприємців упродовж 2-х років. Спеціально для них функціонує сервісний центр «Консалтинг», де бізнесмени можуть безплатно отримати кваліфіковані консультації.

Більш детально за лінком: https://mik.dcz.gov.ua/.../mehanizm-vidkryttya-vlasnoyi...

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше